Op Een Grote Paddestoel verzend uw bestelling via Postnl
Uw voordelen bij Op Een Grote Paddestoel
Meld je direct aan voor onze nieuwsbrief!

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

-ERGObaby- Draagzak Original Vintage Blue

€ 104,95 (inclusief 21% BTW)
Aantal

ERGOBABY Original Vintage Blue

1. Ergonomisch voor de baby

De Ergobaby draagzak plaatst de baby in de natuurlijke en ergonomische kikkerhouding, van 3,2 tot 20 kg. Om baby’s van 3,2 tot 5,5 kg in de kikkerhouding te plaatsen, moet je wel gebruikmaken van het Baby Verkleinkussen.

De Ergobaby draagzakken zijn uitgerust met een kapje dat de rug en de nek van de baby ondersteunt wanneer hij slaapt en zijn hoofd beschermt tegen wind, lichte regen of zon. Je kan het kapje korter of langer maken met drukknopen (5 standen) zodat het meegroeit met je baby.

2. Comfortabel voor de ouders

De dikke, zachte heup- en schouderriemen verdelen het gewicht van de baby over de schouders, heup en rug van de drager. Daardoor kan je je baby dragen zonder zelf hoofd-, nek-, schouder- of rugpijn te krijgen.

De Ergobaby draagzakken zijn ontzettend makkelijk om aan te doen zonder de hulp van iemand anders. En alle riemen en sluitingen zijn verstelbaar, zodat je de Ergobaby draagzak volledig aan jouw lichaam kan aanpassen.

Bekijk hier hoe je de Ergobaby draagzak aandoet.

3. 3 draagposities

Draag je baby op de buik, de heup en de rug.

Pasgeboren baby’s worden op de buik gedragen, tot 5,5 kg met het Baby Verkleinkussen en daarna zonder. Vanaf het moment dat je baby zelfstandig rechtop kan zitten, kan je ervoor kiezen om hem tot 20 kg op de rug of de heup te dragen.

De draagzakken en draagdoeken van Ergobaby en ByKay passen perfect onder de draagjassen van Mamalila!

LET OP: De draagzakken van Ergobaby zijn heel populair en raken snel uitverkocht. Houdt rekening met een levertijd van 2 tot 3 weken. Neem evt contact op met de klantenservice via mail of telefoon.

  Merk
  ERGOBABY

  Kleur
  Vintage Blue

  materiaal

100% katoen

  Verzendkosten
  NL €4,95 (gratis vanaf €75,00)
  meer landen...

  Levertijd
  +/- 8 werkdagen

  Overig 

wasmachine op 30 graden