-Pura- Thermos RVS Speenfles 250ml

€ 24,95 € 15,00 (inclusief 21% BTW)
Aantal

PURA Thermos RVS Speenfles

Deze Pura Kiki thermos speenfles met een inhoud van 250 ml houdt niet alleen de inhoud 6 uur lang warm of koud, maar is daarnaast de enige 100% plasticvrije geïsoleerde kinderfles! De fles wordt geleverd met een natuurlijk beluchtende speen met medium uitstroom en een reisdop, beiden gemaakt van hoogwaardig silicone.

Pura Kiki flessen zijn gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal #304, dezelfde kwaliteit als waarin al tientallen jaren melk wordt gepasteuriseerd. Hoogwaardig roestvrijstaal is vrij van BPA, PVC, Phthalaten en lood en heeft van nature een dichte structuur. Hierdoor is roestvrijstaal vrij van bacteriën en zullen geen nare luchtjes en smaak ontstaan. Ook bestaat geen kans op lekkage van chemicaliën in de vloeistof zoals met plastic. Pura flessen kunnen niet splinteren of breken zoals glazen flessen.

Pura Kiki flessen beschermen moedermelk tegen blootstelling aan licht waardoor de afbraak van belangrijke proteïnen en nutriënten in moedermelk wordt tegengegaan. Onze natuurlijk beluchtende spenen imiteren borstvoeding door hun vorm en doorstroom. De speen met geïntegreerd beluchting-systeem maakt het mogelijk om constant door te drinken, minimaliseert luchtinname en voorkomt darmkrampjes.

  Merk           
 
PURA

  Inhoud          
  250 ml

  Kleur        
  Aqua

  Verzendkosten       
  NL €4,95 (gratis vanaf €75,00)        
  meer landen...

  Levertijd       
  +/-5 werkdagen

  Vrij van   BPA/PVC/Phthalaten/lood

Specificatie Omschrijving
Gewicht 0,26 Kg