Uw voordelen bij Op Een Grote Paddestoel

Fabs World- Waterwonder Knuffel Muis

€ 12,95 € 5,00 (inclusief 21% BTW)

FABS WORLD- Waterwonder Knuffel Muis

Geen gepiep meer, maar wel een zacht tingelingetje!

Deze lieve knuffelmuis heeft een mooie lichtblauwe kleur. Je zult zien dat dit de knuffel is die nóóit meer weg mag!    Deze waterwonder muis is maar liefst 22 cm groot! Gemaakt van zacht badstof.

Tip: De aanschaf van een extra knuffelmuis is absoluut geen overbodige luxe. Een knuffel of tuttel kwijtraken, een extra exemplaar op het kinderdagverblijf of bij de oppas of gewoon eentje in de was kan dan geen kwaad. Geef je je kindje een tutteltje, labeldoekje of speenkoord in dezelfde stijl, dan zal ook dit een zeer vertrouwd en daardoor ook rustgevend effect geven.

De Fairtraide Fabsworld collectie is uit te uit te breiden met o.a. een aankleed kussenhoes, commode tassen, een boxkleed en schitterende canvas wanddoeken!

Fabs World maakt kwalitatief hoogstaande en 100% warme producten. Niet alleen vol warmte voor de babies voor wie ze zijn bedoeld, maar ook voor de mensen die de producten maken. De producten worden eerlijk gemaakt in een klein atelier in Bangkok. Het haakwerk wordt gedaan in werkgelegenheidsprojecten in het noorden van Thailand. Alles is handgemaakt. dat maakt elk product uniek. We gebruiken ouderwetse, arbeidsintensieve technieken zoals o.a. haken. In combinatie met het Nederlandse design krijgen deze technieken een moderne uitstraling. Leuk om te vertellen is dat aan elk product een kleine leaflet hangt waarin de naam, door de naaister zelf, (in) geschreven wordt. Ook dit maakt ieder Fabs World artikel uniek.

4831_110609303759_3294851_n

Fabs World producten worden momenteel verkocht in Nederland, België, Italië, luxemburg, Griekenland, curaçao, Japan en Hong Kong. Fabs World is ook bekend als producent van Return to Sender (HEMA).
Een deel van de omzet van Fabs World gaat naar Stichting KiKa, een stichting die zich inzet om kinderen met kanker beter te kunnen behandelen.

Let op: De kleuren en stoffen combinatie van deze handgemaakte producten kunnen ietsje afwijken van de getoonde foto!

Specificatie Omschrijving
Gewicht 1,5 Kg