Op Een Grote Paddestoel verzend uw bestelling via Postnl
Uw voordelen bij Op Een Grote Paddestoel
Meld je direct aan voor onze nieuwsbrief!

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

 

 Wie zijn we > Veelgestelde vragen > Retourneren/ruilen

 

Kan ik mijn bestelling retourneren?
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Conform de wet op de verkoop op afstand heeft u het recht om uw aankoop te retourneren, zonder opgave van reden. Uiteraard ontvangen wij graag uw feedback om onze service te kunnen verbeteren. Wel dient er vooraf een e-mail verstuurd te worden naar info@opeengrotepaddestoel om de retourzending aan te melden. Vermeld in deze e-mail uw ordernummer en uw volledige bankgegevens voor restitutie. Retour zenden geldt voor bijna alle producten die Op Een Grote Paddestoel verkoopt, met uitzondering van de verzorgingsproducten voor huid en haar. Retour zenden moet binnen 14 werkdagen na ontvangst van uw pakket gebeuren. Het artikel dient in originele verpakking en onbeschadigde en ongebruikte toestand te worden teruggestuurd naar:

Op Een Grote Paddestoel, t.a.v. klantenservice/retourneren, F.C.Dondersstraat 4, 3572JG Utrecht

Zorg ervoor dat uw pakketje voldoende gefrankeerd is. Na ontvangst van uw pakketje stort Op Een Grote Paddestoel de aankoopsom zo snel mogelijk terug. Wettelijk moet dit binnen 30 kalenderdagen gebeurd zijn. De frankeerkosten van uw retourzending worden niet gerestitueerd.

 


Kan ik mijn bestelling omruilen?
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Liever een ander maatje of kleurtje? Geen probleem. In principe gelden dezelfde regels als bij de retourprocedure. Dit geldt voor bijna alle producten die Op Een Grote Paddestoel verkoopt, met uitzondering van de verzorgingsproducten voor huid en haar. Retour zenden moet binnen 14 werkdagen na ontvangst van uw pakket gebeuren.
Neem intussen contact met ons op via info@opeengrotepaddestoel.nl om het gewenste artikel te laten reserveren. Het artikel dient in originele verpakking en onbeschadigde en ongebruikte toestand te worden teruggestuurd naar:

Op Een Grote Paddestoel, t.a.v. klantenservice/ruilen, F.C.Dondersstraat 4, 3572 JG Utrecht

Zorg ervoor dat uw pakketje voldoende gefrankeerd is. Na ontvangst van uw pakketje wordt het gereserveerde artikel zo snel mogelijk naar u toe gestuurd. De frankeerkosten van uw aankoop en van uw retourzending worden niet gerestitueerd.