Uw voordelen bij Op Een Grote Paddestoel

 Wie zijn we > Klantenservice > Garantie

 

Op ieder product dat u koopt bij Op Een Grote Paddestoel heeft u garantie op productie en fabricagefouten. Op Een Grote Paddestoel houdt zich aan de officiële garantietermijnen die gesteld worden door leveranciers, importeurs en fabrikanten. Alle reparaties die binnen de garantietermijn moeten worden uitgevoerd zullen ook door de toeleveranciers van Op Een Grote Paddestoel worden verricht.

Koopt u bij Op Een Grote Paddestoel een product dat binnen de gestelde garantie termijn een defect gaat vertonen, dan kunt u bij ons aankloppen om het probleem op te lossen. Wij vinden dat ieder product, vrij moet zijn van fouten en dat u er veel plezier van behoort te hebben. U kunt te allen tijde uw aankoop naar ons opsturen voor garantie, wij lossen het op.

 1. Op Een Grote Paddestoel geeft garantie op de aangekochte artikelen. Deze garantie geldt niet in het geval er sprake is van slijtage en deze als normaal kan worden beschouwd en verder in de volgende gevallen: ondeskundig gebruik, opzet of grove onachtzaamheid, waterschade, bevriezing en verontreiniging.
 2. Wij geven geen garantie op verloren items en onderdelen.
 3. De toepasselijkheid van de garantie is ter beoordeling van Op Een Grote Paddestoel. Wanneer u een product heeft ontvangen, dat gebreken vertoont, dient u dit binnen 24 uur na ontvangst aan ons kenbaar te maken. Dit kunt u doen door te mailen naar info@opeengrotepaddestoel.nl De retour gezonden artikelen dienen in originele verpakking, degelijk verpakt en voldoende gefrankeerd (indien niet aangetekend verstuurd, kunnen wij niet aansprakelijk gesteld worden voor zoek geraakte post stukken!) te worden teruggestuurd, vergezeld van (een kopie van) de factuur.
 4. Lees voor meer info: Algemene voorwaarden.
 5. Retourzendingen dienen te zijn vergezeld van een formulier voor retourzendingen/garantie. Deze krijgt u zo snel mogelijk per e-mail toegezonden wanneer u een retourzending bij ons opgeeft.
 6. LET OP! Indien u geen retour-formulier invult en meestuurt in de retourzending, kunnen wij de retour gezonden goederen niet in behandeling nemen.

  Op Een Grote Paddestoel, t.a.v. klantenservice/garantie, F.C.Dondersstraat 4, 3572 JG  Utrecht
 • Kosten Garantie:
  Wanneer u een product voor garantie wilt claimen, zijn de kosten voor het verzenden naar Op Een Grote Paddestoel voor uw rekening. Wanneer de garantie wordt gehonoreerd zijn alle kosten die daaruit voortvloeien voor rekening van Op Een Grote Paddestoel (zoals het verzenden naar distributeurs en retour-zending naar de klant).