Uw voordelen bij Op Een Grote Paddestoel

 Wie zijn we > Klantenservice > Retourneren

 

De koper heeft het recht om de ontvangen goederen, zonder opgaaf van reden binnen 14 werkdagen aan Op Een Grote Paddestoel te retourneren, onder de volgende voorwaarden:

  1. De retourzending dient altijd van tevoren per e-mail te worden aangemeld.
  2. De retour gezonden artikelen dienen uitdrukkelijk ongebruikt, ongedragen en onbeschadigd in originele verpakking, degelijk verpakt en voldoende gefrankeerd (indien niet aangetekend verstuurd, kunnen wij niet aansprakelijk gesteld worden voor zoek geraakte post stukken!) te worden teruggestuurd.
  3. De koper krijgt in dit geval naar wens een vervangend artikel toegestuurd of het aankoopbedrag en verzendkosten terug.
  4. Indien u kiest voor een verzendmethode waar kosten aan verbonden zijn dan worden deze kosten niet gerestitueerd.
  5. Ongefrankeerde of onvoldoende gefrankeerde poststukken worden door Op Een Grote Paddestoel niet aangenomen, ongeacht de reden van het terug sturen.
  6. Reeds betaalde bedragen worden binnen 30 werkdagen aan u terugbetaald.
  7. Indien u een verkeerde bestelling heeft ontvangen, zal Op Een Grote Paddestoel zorgen voor het verzenden van de juiste producten. Ook vergoedt Op Een Grote Paddestoel de gemaakte frankeerkosten (postzegel) volledig, tenzij de klant zelf een verkeerd product of verkeerde maat heeft besteld.

 

Op Een Grote Paddestoel, t.a.v. klantenservice/retourneren, F.C.Dondersstraat 4, 3572 JG  Utrecht