baby bykay bandana

ByKay bandana en draagdoek

Kay Poelen, moeder van vier kinderen, heeft de ByKay draagdoek ontwikkeld en op de markt gebracht. Nadat een baby wordt geboren zal deze al snel naar zijn bedje worden getransporteerd. Gaan moeder en kind voor het eerst samen naar buiten, dan wordt de kleine gewoonlijk vervoerd in een kinderwagen. Kay Poelen vond dit maar niks en wilde haar kindje dicht bij zich houden. Ze had de baby 9 maanden gedragen in haar buik en wilde deze prachtige periode voortzetten.

De draagdoek

Zo kwam ze op het idee om een draagdoek te ontwikkelen waarin de baby gerieflijk en veilig, door papa of mama kan worden gedragen. Het comfort van de draagdoek is voor zowel kind als ouders een prettige ervaring.

De bandana

De ByKay bandana’s zijn voor zowel jongens als meisjes, een praktisch en fijn kledingstukje. Ze zijn te koop in een aantal trendy kleuren en kan bij een draagdoek in dezelfde kleur worden aangeschaft. De bandana is in de wintermaanden lekker warm en in de zomer wordt het babyhoofdje beschermt tegen fel zonlicht,

Welke leeftijd geschikt voor de bandana?

Bandana’s kunnen tot het achtste jaar worden gedragen en vooral de kleine meisjes van rond de 5 jaar vinden deze hoofdbedekking echt fantastisch. Het bandana doekje kan ook als halsdoekje worden gedragen en als spuugdoekje voor de baby worden gebruikt. Een functioneel kledingstuk, wat in geen babykast mag ontbreken.

Product van het jaar

De Bay Kay bandana is uitgeroepen als product van het jaar. Dit komt door het veelzijdig kunnen gebruiken van dit doekje. Door de bandana als mutsje te dragen biedt het bescherming tegen felle zon en regenachtig, koud weer.

Materiaal

Het materiaal waar de bandana van is van 100% ökotex, wat allergische reakties van de huid tegen gaat. Een natuurproduct wat ook na vele keren wassen zijn duurzaamheid behoud.

Productspecificaties

De bandana is verkrijgbaar in vele kleuren en is voor zowel jongens als meisjes te dragen. Met een afmeting van 30 x 25 x 3.5 cm is dit een klein stukje stof waar je veel plezier aan kunt beleven.

Katoen

Het materiaal van de bandana is katoen. Katoen is koel in de zomer en kan prima als mutsje in de winter worden gedragen. Katoen is luchtig en gemakkelijk uitwasbaar. Heeft je kindje een keer wat oprispingen, dan is de bandana prima om de boel te reinigen. Even wassen en weer klaar voor gebruik!

Halsdoekje

Wordt je kindje wat ouder dan staat een bandana als halsdoekje enorm stoer. Vooral voor een jongensbaby kan een blauwe of bruine bandana geweldig dapper staan. Knoop een roze of lichtblauw exemplaar gevouwen als haarband om een meisjeshoofdje en je hebt de allerliefste baby. Kijk voor nog meer informatie op de diverse websites en laat je inspireren door de vele kleurtjes.

Lees Interacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *